zájezd - divadlo

DOKTOR OX
= muzikálové komedie.
Libreto a režie tohoto původního českého muzikálu, který je inspirován povídkou Julese
Vernea, je dílem zkušeného scenáristy a režiséra Zdeňka Zelenky,autorem hudby je uznávaný skladatel Jiří Škorpík, texty napsal renomovaný textař Boris Pralovszký, autorem zcela originálně pojaté choreografie je Ivana Hannichová.
 
Režisér Zdeněk Zelenka ke vzniku muzikálu řekl:
Vytvořil jsem zcela nový, originální, původní příběh, ve kterém jsem nechal milovníka svobody, žen, vína a života vůbec, tedy francouzského mladíka Sebastiana, narazit na mocichtivého psychopata Doktora Oxe, údajně světoobčana a věhlasného vědce, ve skutečnosti ovšem velkého podvodníka a zločince. Tenhle odporný padouch má v životě jediný cíl – prostřednictvím svého vynálezu ovládnout masově myšlení obyvatel, a to nejen v malém městečku Quiquendon, ale postupně v celé Evropě, v celém světě! V místy až velmi napínavém příběhu o zločinném doktoru Oxovi tedy nejde o nic míň než o touhu jedince masově ovládat lidskou mysl. Že to v současné době médií přijde docela aktuální? I proto tento muzikál vznikl…


Představení 2.3.2019 od 14.00 hod., vstupné pro členy ČZS 300,-Kč,
ostatní 600,-Kč. Cestu platí organizace, dle zájmu možnost návštěvy historické budovy Národního muzea, vstupné 250,-Kč (170,-Kč důchodci, studenti) si každý hradí sám.
 
Odjezd z Častolovic v 7.00hod.
Předpokládaný odjezd z Prahy kolem 17.00hod.

 

ZO ČZS ČASTOLOVICE

ČASTOLOVICE
517 50
721 311 719 p. Helmich josef.helmich@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode